fikri

fikri

@@faizfikriii

vegan

nuyul's

26594 Tweets 663 Followers 393 Followings


fikri

@hdrffn @cultbeauty Kenapa kau dm akaun tu? Sebab nama make up tu huda ke

3h / 0 Retweets / 0 Likes

fikri

Nananananana

4h / 0 Retweets / 0 Likes

fikri

@ziadsenpai okay cantik nanti sewa rumah kau kurang singgit. tapi paih bayar ah

5h / 0 Retweets / 1 Likes

fikri

@ziadsenpai btw aku nak kau edit nama kau jadi cent pie atau ¢π

6h / 0 Retweets / 0 Likes

fikri

RT @ziadsenpai : Someone boleh tanyakan umobile tak kenapa line malam ni macam https://t.co/4juW86CJHa

RT @ziadsenpai: Someone boleh tanyakan umobile tak kenapa line malam ni macam https://t.co/4juW86CJHa

6h / 4 Retweets / 0 Likes

fikri

hahaha tolong rt sampai u mobile baca tweet ni https://t.co/KSQ9BkmZGG

6h / 1 Retweets / 1 Likes

fikri

cc @umobile https://t.co/UsHAtQPoZ3

6h / 1 Retweets / 0 Likes

fikri

RT @TwtLols : Kalau ko tak gelak ko memang terer https://t.co/xU1mhk7O2r

RT @TwtLols: Kalau ko tak gelak ko memang terer https://t.co/xU1mhk7O2r

6h / 3588 Retweets / 0 Likes

fikri

Cari takoyaki la petang ni

13h / 0 Retweets / 0 Likes

fikri

Rasa nak sambung belajar balik

18h / 0 Retweets / 0 Likes

fikri

@BBSemasa Madah

18h / 0 Retweets / 0 Likes

fikri

Lol 😂 https://t.co/PRzKEA7JhO

1d / 0 Retweets / 0 Likes

fikri

@Mukriz2202 Arahan diterima hahah

1d / 0 Retweets / 1 Likes

fikri

Main game ke tido?

1d / 0 Retweets / 0 Likes

fikri

@syazanifaiz_ Okay2 sekarang tak main2. Naik sem2 nanti baru main main

1d / 0 Retweets / 0 Likes

fikri

@syazanifaiz_ Alamak melawak je la aduh kau ni. Adik aku baru dpt lesen

1d / 0 Retweets / 0 Likes

fikri

@syazanifaiz_ Renew lesen

1d / 0 Retweets / 0 Likes

fikri

Kena tampal sticker P balik kt kereta aku ni aduhai

1d / 0 Retweets / 0 Likes

fikri

Bernas do idea ni. Aku dah 18+ pun malas nak keluar malam https://t.co/FaVVkx2Aug

1d / 0 Retweets / 2 Likes

fikri

@irsyaddafiq @syazanifaiz_ @Muslih_Abdullah Kau nak kena tomoi ke?

1d / 0 Retweets / 0 Likes

Next Tweets

Popular Trends on Twitter


Popular Pictures on Twitter