Senpaiz Senpari

Senpaiz Senpari

@@faizfikriii

i got nuruls i count them

nuyul's

27836 Tweets 672 Followers 400 Followings


Senpaiz Senpari

Eh bosan gila drive hahah

0s / 0 Retweets / 1 Likes

Senpaiz Senpari

@irsyaddafiq Keh on the way

0s / 0 Retweets / 0 Likes

Senpaiz Senpari

@irsyaddafiq Print kat rumah atau pergi admin?

0s / 0 Retweets / 0 Likes

Senpaiz Senpari

Cb betul lalat ni main terbang terbang lak. Orang nak tido ni 🤦🏻‍♂️

6h / 0 Retweets / 0 Likes

Senpaiz Senpari

All the best there! https://t.co/XrZbUfsWgT

6h / 0 Retweets / 0 Likes

Senpaiz Senpari

Pi cunk ah esok nak balik bangi ah

7h / 0 Retweets / 0 Likes

Senpaiz Senpari

Salam sejahtera kepada warga twitter ! Kalau kalian mempunyai waktu lapang pada 3/3 , boleh lah join run ni 🏃‍♂️ barang-barang yang akan diperoleh pun nais , dapat jersi pulak tu! Tarikh last daftar 23/1 #cepatcepatjanganlambatlambat 😏 sebar-sebarkan! RT anda sangat dihargai https://t.co/PMVQQKLyCC

Salam sejahtera kepada warga twitter ! Kalau kalian mempunyai waktu lapang pada 3/3 , boleh lah join run ni 🏃‍♂️ barang-barang yang akan diperoleh pun nais  , dapat jersi pulak tu! Tarikh last daftar 23/1 #cepatcepatjanganlambatlambat 😏 sebar-sebarkan! RT anda sangat dihargai https://t.co/PMVQQKLyCC

9h / 30 Retweets / 21 Likes

Senpaiz Senpari

Too good to be true https://t.co/0h7jkX6gaA

10h / 0 Retweets / 1 Likes

Senpaiz Senpari

Stay lama-lama kat rumah ni boleh gemuk woo

15h / 0 Retweets / 0 Likes

Senpaiz Senpari

@AzzharArsad Jangan unfollow saya bang

15h / 0 Retweets / 1 Likes

Senpaiz Senpari

Perkataan apa je yang dia tak tukar 😂 https://t.co/TYJfrzrbWG

22h / 0 Retweets / 0 Likes

Senpaiz Senpari

RT @roshennn : It's sad to see a student with full potential, struggle to further their studies due to financial restrictions, But then you…

1d / 7166 Retweets / 0 Likes

Senpaiz Senpari

Senaman jantung betul la tengok malaysia main

1d / 0 Retweets / 0 Likes

Senpaiz Senpari

@c4juzid (╭☞ ͡° ͜ʖ ͡°)╭☞

1d / 0 Retweets / 1 Likes

Senpaiz Senpari

@c4juzid Pergi mana

2d / 0 Retweets / 0 Likes

Senpaiz Senpari

@c4juzid Sayang?

2d / 0 Retweets / 0 Likes

Senpaiz Senpari

@c4juzid Oh dem kena friendzone

2d / 0 Retweets / 0 Likes

Senpaiz Senpari

@c4juzid Nak jadi kawan gak

2d / 0 Retweets / 0 Likes

Senpaiz Senpari

Yass settle esok boleh pulang jumpa fahmi!

2d / 0 Retweets / 0 Likes

Senpaiz Senpari

@P_dah97 Saya akan bantu

2d / 0 Retweets / 0 Likes

Next Tweets

Popular Trends on Twitter


Popular Pictures on Twitter