Khaliddd

Khaliddd

@@bunnynonsense

your fitness babe yg tak mkn sayur | security guard #kedahan 💛💚

AOR - KUL

25669 Tweets 592 Followers 153 Followings


Khaliddd

RT @justEizzan : Giving chocolates are too cliché? Give him/her these types of chocs. Lokasi: Midvalley (depan MPH) https://t.co/DGZCm06DyS

RT @justEizzan: Giving chocolates are too cliché? Give him/her these types of chocs. 

Lokasi: Midvalley (depan MPH) https://t.co/DGZCm06DyS

1d / 9850 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @AbangDon_ : Sajat berlakon weh😂 yg aku pelik kenapa die terima tawaran jd pondan ni kakakaka https://t.co/8aATpTCIfu

RT @AbangDon_: Sajat berlakon weh😂 yg aku pelik kenapa die terima tawaran jd pondan ni kakakaka https://t.co/8aATpTCIfu

1d / 15026 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

Hajar yg cukup tdoq pun tak pernah kenyang haha https://t.co/yqKmS27nUZ

1d / 1 Retweets / 1 Likes

Khaliddd

Duit iman pun tak kuat kalau dgn hang ni 🙄 https://t.co/sdsncO6mUB

1d / 0 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @aerilzafrel : Panau?? https://t.co/wejfSFtC5i

1d / 11272 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @sheikh_anon : Tak tahu nak gelak ke nangis..... https://t.co/nIyKwDk15N

RT @sheikh_anon: Tak tahu nak gelak ke nangis..... https://t.co/nIyKwDk15N

2d / 16135 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @knthekhai : Yg replied tweet cakap “saya dari ahli neraka” paling lawak hanat 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 https://t.co/g0yKFRXuNh

RT @knthekhai: Yg replied tweet cakap “saya dari ahli neraka” paling lawak hanat 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 https://t.co/g0yKFRXuNh

2d / 21728 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @yanrozami : korang kalau nak kawin nanti, tolonglah jangan pakai shades atas pelamin.

2d / 12 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @karmenlunarxisc : Adik adik, letak penis dalam vagina is safer than letak anything weird such as terung, timun atau kedondong.

2d / 1616 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @YayaAdalia : Okay post sini lak #motd 😽🐰 https://t.co/CeMCTMGeXE

RT @YayaAdalia: Okay post sini lak #motd 😽🐰 https://t.co/CeMCTMGeXE

2d / 740 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @HafiyFathil : Dia tarik nafas punya lah dalam sebab nak tahan gelak. Kalau aku dah terguling kat situ 😂 https://t.co/nSZm6AZXVf

RT @HafiyFathil: Dia tarik nafas punya lah dalam sebab nak tahan gelak. Kalau aku dah terguling kat situ 😂 https://t.co/nSZm6AZXVf

2d / 23034 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @arafmohamad : Sumpah dia ni kreatif gila. Yang last paling lawak hahaha https://t.co/at8B1JjmC8

RT @arafmohamad: Sumpah dia ni kreatif gila. Yang last paling lawak hahaha https://t.co/at8B1JjmC8

2d / 13404 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @Anep_DSK : Sebab dia tu nak perhatian je HAHAHAHAHA https://t.co/6HZeAewEyy

RT @Anep_DSK: Sebab dia tu nak perhatian je HAHAHAHAHA https://t.co/6HZeAewEyy

2d / 18036 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @NaufalAntezem : Kau eja Fuck You, Fuck Fuck Fuck pun tak betul. Ada hati nak marah orang salah eja https://t.co/0iXL8pReJq

2d / 9105 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @izhqr_ : jenis2 org bila mkn pedas; - takde perasaan - tambah lebih lagi - berpeluh - keluar hingus - kibas2 tangan - sikit2 minum air…

2d / 9716 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @dzaquanimran : Thefuck? Laki tu yang salah kot? Orang yang berpudah memang automatically kena terus invisible ke apa? https://t.co/sqINK…

2d / 8984 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @zaruliqram : Told you Malaysians are dumb, they bashed this kid, I don’t see he’s being rude or what, he even offered to get it himself.…

2d / 9250 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @whaddafackk : Mudah terhibur lah kawan aku seorang ni. Hahahaha. https://t.co/OAJFwFAuLQ

RT @whaddafackk: Mudah terhibur lah kawan aku seorang ni. Hahahaha. https://t.co/OAJFwFAuLQ

2d / 17104 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @zahirfukhran : Dah masak untk kwn, igt kwn nak balik ke hostel. Rupa rupanya dah balik ke rahmatullah. Al-Fatihah buat Muhammad Farhan (…

2d / 40994 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @UbatOhUbat : Buah2an yang tinggi vitamin C bantu penyerapan zat besi > kurangkan risiko anemia https://t.co/RG4O3ObHyG

RT @UbatOhUbat: Buah2an yang tinggi vitamin C bantu penyerapan zat besi > kurangkan risiko anemia https://t.co/RG4O3ObHyG

2d / 378 Retweets / 0 Likes

Next Tweets

Popular Trends on Twitter


Popular Pictures on Twitter