Khaliddd

Khaliddd

@@bunnynonsense

your fitness babe yg tak mkn sayur | security guard #kedahan 💛💚

AOR - KUL

25758 Tweets 583 Followers 153 Followings


Khaliddd

@meinmokhtar Damnnn ed setannnn! Smlm i ajak dia lepak, dia takmai celaka betoi

1w / 0 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

@meinmokhtar Lemak tu ka??? I tgh berusaha nak gain weight ni jgn tegur πŸ˜‚

1w / 0 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

Why be moody when you can shake you booty πŸŒπŸ‘΅πŸΌ #perfectlazybun https://t.co/eU98G0wOot

1w / 0 Retweets / 1 Likes

Khaliddd

Good food is good mood ☺️😜 https://t.co/XVctxaE4Ux

1w / 0 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @syafiqhusainiii : I prefer 'duit dah masuk dalam acc' https://t.co/ArtbI5HF7U

1w / 17886 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @penw0ntbite : Yuna pandai. Dia tahu kalau dia stay di malaysia tak ke mana dia punya career. Org malaysia tak pandai nilai kualiti yg yu…

1w / 21908 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @meinmokhtar : I bet bukan Allah swt ja yang nampak bila guna phone ayah whatsapp diri sendiri. https://t.co/BuHmIkDz8U

RT @meinmokhtar: I bet bukan Allah swt ja yang nampak bila guna phone ayah whatsapp diri sendiri. https://t.co/BuHmIkDz8U

1w / 2809 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

Mimpi nk kena bunuh πŸ˜–

1w / 0 Retweets / 3 Likes

Khaliddd

Tahniah bff, selamat melayari bahtera itu πŸ’πŸ’ #5down1left @ Alor Setar https://t.co/0BiY1lhalG

2w / 0 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @shahfizan : Tonang je rupenyee ritu... https://t.co/UBmEXzKp15

RT @shahfizan: Tonang je rupenyee ritu... https://t.co/UBmEXzKp15

3w / 1984 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @CerilAnwar : Letih ah gais macam ni :( https://t.co/VrmMoEVX73

RT @CerilAnwar: Letih ah gais macam ni :( https://t.co/VrmMoEVX73

3w / 24401 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @mokayrhighness : Umur 10 tahun, aku dah ada 12 rumah. Tak bising pun hm https://t.co/Mwsno0mBxE

RT @mokayrhighness: Umur 10 tahun, aku dah ada 12 rumah. Tak bising pun hm https://t.co/Mwsno0mBxE

3w / 11772 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @ayuhtravel : Menu wajib bila mak ada kt rumah dan hujung minggu 🀀🀀🀀 Foto bunga_lavenders #ayuhtravel https://t.co/D5E9n1nP4p

RT @ayuhtravel: Menu wajib bila mak ada kt rumah dan hujung minggu 🤤🤤🤤

Foto bunga_lavenders

#AyuhTravel https://t.co/D5E9n1nP4p

3w / 1676 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @meinmokhtar : Macam ni seni media. Perempuan panggil sayang, laki suruh tengok sampai habis. https://t.co/Mr0C2i03Wu

RT @meinmokhtar: Macam ni seni media. Perempuan panggil sayang, laki suruh tengok sampai habis. https://t.co/Mr0C2i03Wu

3w / 5576 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @SyedAttan : Drpd duk menangis bucu katil fkirkan "lelaki ni xpernah cukup", better fkir baki acc cukup dak beli 6bijik rumah

3w / 2289 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @UbatOhUbat : Penyalahgunaan steroid oleh abang2 sado boleh menyebabkan gynecomastia (pembesaran buah dada) https://t.co/h6rsK82UvD

RT @UbatOhUbat: Penyalahgunaan steroid oleh abang2 sado boleh menyebabkan gynecomastia (pembesaran buah dada) https://t.co/h6rsK82UvD

3w / 333 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @kidxblunt : Lagi sedih dari Twilight Saga https://t.co/GLhbTmRLpC

RT @kidxblunt: Lagi sedih dari Twilight Saga https://t.co/GLhbTmRLpC

3w / 10264 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @haunt2 : 1st time tengok orang happy bayar tollπŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/9ZIApscG0h

RT @haunt2: 1st time tengok orang happy bayar toll😂😂 https://t.co/9ZIApscG0h

3w / 22139 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @malayrhapsody : Bukannya tak subur, ramai malas nak beranak. Kos hidup makin tinggi. Bukan semua org gaji RM2500 mampu beli 6 biji rumah…

3w / 12918 Retweets / 0 Likes

Khaliddd

RT @fvrishvkimi : "harini saya nak cakap dalam bahasa Inggeris lah" hahahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£ https://t.co/sMTdsxgz0L

RT @fvrishvkimi: "harini saya nak cakap dalam bahasa Inggeris lah" 

hahahahaha 😂😂🤣 https://t.co/sMTdsxgz0L

3w / 23334 Retweets / 0 Likes

Next Tweets

Popular Trends on Twitter


Popular Pictures on Twitter