MEIN

MEIN

@@meinmokhtar

Nasib saya melayu. Bodo pun tak ada orang hairan

205179 Tweets 7995 Followers 508 Followings


MEIN

RT @8helvetica8 : @zulizwxn @MeowPhone https://t.co/EPbDzD6ICy

RT @8helvetica8: @zulizwxn @MeowPhone  https://t.co/EPbDzD6ICy

0s / 10 Retweets / 0 Likes

MEIN

RT @8helvetica8 : @zulizwxn @MeowPhone https://t.co/w85Sm3k0SK

RT @8helvetica8: @zulizwxn @MeowPhone  https://t.co/w85Sm3k0SK

0s / 10 Retweets / 0 Likes

MEIN

RT @8helvetica8 : papagomo si gorila busuk rupanya pengepau terbuang kerja. kahkshksk..perangai gorila bukit xberubah https://t.co/po3vnpz…

0s / 73 Retweets / 0 Likes

MEIN

RT @rewan_ishak : Hasil carian google, total budget filem ni RM50 juta. Sumbangan duit rakyat RM5 juta (Finas). Di mana Oscar? Dan paling mi…

0s / 55 Retweets / 0 Likes

MEIN

RT @amrmkhrs : Aku nak 5 orang yang bertuah untuk menikmati promo dari Cuckoo. Tawaran best mesti ramai yang grab. Apa tunggu lagi? Berminat…

0s / 2 Retweets / 0 Likes

MEIN

RT @muhamma21066950 : Sejak saya baca tentang bahayanya maggie, saya mula berhenti membaca.

0s / 4620 Retweets / 0 Likes

MEIN

RT @Discover_MENA : Temple of Amun, Karnak Temple complex Luxor, Egypt🇪🇬 https://t.co/ptbSO0x93v

RT @Discover_MENA: Temple of Amun, Karnak Temple complex

Luxor, Egypt🇪🇬 https://t.co/ptbSO0x93v

0s / 79 Retweets / 0 Likes

MEIN

RT @TheComedyHumor : the exact amount of work I'm putting into any group project ever https://t.co/Pb4H1rMk6l

RT @TheComedyHumor: the exact amount of work I'm putting into any group project ever https://t.co/Pb4H1rMk6l

0s / 242 Retweets / 0 Likes

MEIN

RT @AchuNadia : i mula bekerja d gov sector when i was 19. waktu tu, i only jawat jawatan N17 di Putrajaya. At that time too, i sgt saki…

0s / 5062 Retweets / 0 Likes

MEIN

@oryzamokhtar Hhaha. Tak dengaq ekal maki depa lagi

0s / 0 Retweets / 0 Likes

MEIN

RT @MeccaBrooks : @TayWest I’m SHOOK. https://t.co/L8QX21M0IR

RT @MeccaBrooks: @TayWest I’m SHOOK. https://t.co/L8QX21M0IR

0s / 33 Retweets / 0 Likes

MEIN

RT @izyanizulkifli : I used to think “don’t judge others”. But you know what? I’m wrong. It’s actually very common to judge other people. Ev…

0s / 144 Retweets / 0 Likes

MEIN

RT @headsink : Raja Pop belum mati, dia cuma tukar identiti https://t.co/xLZZhe18xz

RT @headsink: Raja Pop belum mati, dia cuma tukar identiti https://t.co/xLZZhe18xz

0s / 135 Retweets / 0 Likes

MEIN

RT @DyrgaNp : salam @meinmokhtar mari dengarkan lagu paling enak di dengar dan paling keren 2017 silahkan klik https://t.co/f8lTHrUgWB

0s / 1 Retweets / 0 Likes

MEIN

Mak dengan adik aku tengah kena kacau dengan hantu ni dekat rumah. So mak aku dah boleh buat akaun twitter buat thread tak?? GOOD LUCK LA LEPAK RUMAH. HA HA HA

0s / 9 Retweets / 7 Likes

MEIN

RT @oryzamokhtar : terus terbangun tidur sebab sakit teliga... benda first bangun keluar dari mulut dia "babi" hahahahaha tak pasal2 kena me…

0s / 1 Retweets / 0 Likes

MEIN

RT @oryzamokhtar : nak dengar kisah seram ringkas tak? my sister sleep lepas tu dia mimpi ada orang menyanyi and benda tu tanya merdu tak?…

0s / 18 Retweets / 0 Likes

MEIN

Sedih lagi https://t.co/Xhls0A62vE

Sedih lagi https://t.co/Xhls0A62vE

0s / 0 Retweets / 0 Likes

MEIN

RT @niesarahmann : Lelaki gigi jarang tengah ni comel sebenarnya.

0s / 4 Retweets / 0 Likes

MEIN

RT @ELMIELMO : Tips; Kalau korang pergi Tony Fernandes punya talk, korang pakai benda-benda yang represent dia. Tak semestinya merah melamb…

0s / 51 Retweets / 0 Likes

Next Tweets

Popular Trends on Twitter


Popular Pictures on Twitter