mein

mein

@@meinmokhtar

Nasib saya melayu. Bodo pun tak ada orang hairan

192840 Tweets 6902 Followers 501 Followings


mein

RT @TeiHusky : "Moved house, dog has never seen stairs before" This video legit keeps tickling me https://t.co/MxJcfUP4v4

RT @TeiHusky: "Moved house, dog has never seen stairs before"

This video legit keeps tickling me https://t.co/MxJcfUP4v4

5h / 78538 Retweets / 0 Likes

mein

RT @MerepetlahKau : Aku tak boleh betul bila tengok airmata seorang wanita mengalir. Rasa sayu sangat. Susah jugak kalau miliki hati yg suci…

6h / 501 Retweets / 0 Likes

mein

RT @BLLRCHMD : Stop any pukimak who made this. Jgn terbeliak2 mata bila 3gp awek tudong berleluasa. Haaa. Harmless eh hijabi hentai gini ek.…

6h / 94 Retweets / 0 Likes

mein

Tokan tu apa

6h / 0 Retweets / 1 Likes

mein

RT @natashaelyzza : @azyshaz @naylxf Nope. I bru lepas nangis. Sbb i tkthu apa apa that time. Lpstu polis bgthu i everything yg i kena tahan…

6h / 4 Retweets / 0 Likes

mein

RT @azyshaz : @natashaelyzza @naylxf Dua tu happy, you je muram. Maybe tengah high kot time tu

6h / 1 Retweets / 0 Likes

mein

RT @natashaelyzza : @naylxf @azyshaz Tu kes 2 years ago. Kena tangkap sbb dkt rumah kwn tu ada ganja. So kena tangkap for soal siasat. And i…

6h / 7 Retweets / 0 Likes

mein

RT @itsloyyomxceloo : Itu pun receptionist Khmer . Frm hotel I stayed in Phnom penh . https://t.co/B8EOZ6Etib

RT @itsloyyomxceloo: Itu pun receptionist Khmer . Frm hotel I stayed in Phnom penh . https://t.co/B8EOZ6Etib

6h / 1 Retweets / 0 Likes

mein

RT @mohdeazy : Gosok baju kucing je la https://t.co/ZvksC0jnRy

RT @mohdeazy: Gosok baju kucing je la https://t.co/ZvksC0jnRy

6h / 26 Retweets / 0 Likes

mein

@waliha_Wally @ahmnorman Tu laaaa. Macam tak nampak jaa p mana. HAHHAAHHAHAHAHA. aussie baru p sydney, takkan nak s… https://t.co/XCtUfeNeGf

6h / 0 Retweets / 0 Likes

mein

@faliqfahmie Weyy tak scratch lagi ka?? Baru nak tanya scratch pakai apa kalau utk negara yg kecik2 tu. Syiling besar sgt

6h / 0 Retweets / 0 Likes

mein

RT @faliqfahmie : @meinmokhtar https://t.co/IbZn3dxYjz

RT @faliqfahmie: @meinmokhtar  https://t.co/IbZn3dxYjz

6h / 2 Retweets / 0 Likes

mein

RT @azyshaz : Hi @natashaelyzza is that you? https://t.co/mglZiVaji7

RT @azyshaz: Hi @natashaelyzza is that you? https://t.co/mglZiVaji7

7h / 7 Retweets / 0 Likes

mein

RT @syahid : Hai. Saya menjual claypot daging salai dan ayam masak lemak cili api di Junction @ 11. RM7/set dengan nasi dan telur masin.

7h / 167 Retweets / 0 Likes

mein

@ahmnorman @waliha_Wally 50. Wally ang scratch pakai apa??

7h / 0 Retweets / 0 Likes

mein

@ahmnorman Carousell jaa. @waliha_Wally beli dekat orang. Tanya dia sapa. Aku lupa kawan tu nama apa

7h / 0 Retweets / 0 Likes

mein

@Korpse12 @lukmankhiruddin Dua bulan aku menyimpan sehari rm1 nak beli ni. Huhu

7h / 0 Retweets / 0 Likes

mein

@neesely Yup. Cantik ! Tgh pikir nak lekat dekat dinding macam mana ni

7h / 0 Retweets / 0 Likes

mein

@waliha_Wally Hahaha. Finally. Lama gak ni nak dpt

7h / 0 Retweets / 0 Likes

mein

@Korpse12 @lukmankhiruddin Dekat carousell ada laa. 50-60 jaa

7h / 0 Retweets / 0 Likes

Next Tweets

Popular Trends on Twitter


Popular Pictures on Twitter