kempen 1 follower 1 ringgit

kempen 1 follower 1 ringgit

@@meinmokhtar

Nasib saya melayu. Bodo pun tak ada orang hairan

199049 Tweets 7579 Followers 507 Followings


kempen 1 follower 1 ringgit

RT @EzrinErisha : "Makcik, bihun goreng seringgit. "Okay" "Eh makcik kenapa ada lalat dalam bihun goreng ni?" "Jarang lerr beli singgit d…

2h / 9637 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

Nk submit gak ahh dekat pornhub

2h / 0 Retweets / 1 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @CurvingSinceBc : Damn, so uploading your homemade to Pornhub really paying? Damn, very interesting https://t.co/sHpoG0Cfqf

RT @CurvingSinceBc: Damn, so uploading your homemade to Pornhub really paying? Damn, very interesting https://t.co/sHpoG0Cfqf

2h / 7154 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @tinieabdrahman : Izara Aishah in BridesbyRR by Rizman Ruzaini. I am shooketh. https://t.co/yyMC5ikXW0

RT @tinieabdrahman: Izara Aishah in BridesbyRR by Rizman Ruzaini. I am shooketh. https://t.co/yyMC5ikXW0

2h / 16214 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @anomdanas : Tutorial untuk membuat cewek bilang sori duluan: 1. Belilah roti muffin 2 buah. 2. Makanlah salah satu. 3. Selanjutnya,…

2h / 1718 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @ilmu_seks : https://t.co/HqzxqF9Vh0 Herpes. Hampir semua orang dah kena herpes at one point in their lives. Herpes ialah jenis virus yg…

4h / 24 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @ibikunnn : Korang mencari tempat yang untuk tinggal di Melbourne ??? Jangan risau sbb saya ada buat homestay di Melbourne ! cuma 8km je…

4h / 1967 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @natnat494 : Hi uncle Jamil Khir, beli Golf Simulator, buat forum kat Paris & shopping kat USA dengan duit Yapiem tu bukan menghina Islam…

4h / 63 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @BawangByte : YANG TAHI KORANG LEAK TU APA KES VAVI > Data protection is users’ responsibility, says deputy minister https://t.co/EERucY…

4h / 1 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @frhnafzal : Okay since dah habis spm by that time, siapa nak teman👉🏻👈🏻 https://t.co/l5L7Jdgbbn

RT @frhnafzal: Okay since dah habis spm by that time, siapa nak teman👉🏻👈🏻 https://t.co/l5L7Jdgbbn

4h / 69 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @heyyysvri : STD your face, @dayangnas https://t.co/BEWTWcYPJi

RT @heyyysvri: STD your face, @dayangnas https://t.co/BEWTWcYPJi

7h / 12 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

Pondan dgn perempuan gaduh ganas lagi. Apa ni weyy

7h / 9 Retweets / 5 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @syedsigaraga : @annazrulan Likewise.

7h / 7 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @annazrulan : @syedsigaraga Berbaloi ke? Tapi ikut kau lah bro. Kalau rasa menyampah you may leave. ✌🏻

7h / 7 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @syedsigaraga : @annazrulan Berbaloi ? https://t.co/pgXGSc2VtX

7h / 7 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @annazrulan : @syedsigaraga Come on la. Aku tak rasa aku ada masalah pun dengan kau. Cuma aku nak tahu mana datangnya aku gigih bekap? Ke…

7h / 9 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @syedsigaraga : @annazrulan Gigih eh. 😂

7h / 7 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @annazrulan : Dear brother @syedsigaraga i’m asking your for an immediate answer. And i believe kau bukan jenis gaduh dengan pondan/perem…

7h / 16 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @djbrennanheart : We shipwrecked @itstheshipasia last night! Thank you for your dedication! 🛳️ https://t.co/RNyxj7XYLw

RT @djbrennanheart: We shipwrecked @itstheshipasia last night! Thank you for your dedication! 🛳️ https://t.co/RNyxj7XYLw

8h / 8 Retweets / 0 Likes

kempen 1 follower 1 ringgit

RT @_Acat_ : Keith Rozario did a website for ordinary folks to check if their data was leaked. Some random dude created another site “to tea…

8h / 22 Retweets / 0 Likes

Next Tweets

Popular Trends on Twitter


Popular Pictures on Twitter